Kunne du tenke deg å teste matkasse gratis i to uker? Vi trenger ti matglade testpiloter som vil teste Adams Matkasse for oss.

Originalkassen er Adam Matkasses mest populære leveranse.

Originalkassen er Adam Matkasses mest populære leveranse.

Oppskriftene fra Adams Matkasse komponeres av matkreatør og landslagskokk Adam Bjerck, og tjenesten byr på tre ulike ukesmenyer; Originalkassen, Ekspresskassen (for den med en hektisk hverdag) og Barnekassen, myntet på småbarnsfamilien. Bak hver av lenkene du nettopp passerte, finner du mer informasjon og eksempler på ukemenyer.

I tillegg finnes også Fruktkassen, som inneholder cirka 4kg frukt.

Filosofien

«Å lage festmat en gang i blandt er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være god, næringsrik og variert. Dessuten skal den gå fort å lage og helst uten å inneholde matvarer uten for mye tilsetningsstoffer.

Å inspirere familier til å spise god og sunn mat, og spare tid der det trengs mest – det er tanken bak Adams Matkasse.», heter det seg på nettsidene deres.

Ukesmenyene forutsetter at du har visse basisvarer fra før, men du får en epost i forkant av leveringen med hvilke basisvarer du trenger den følgende uken.

Bli testpilot

Vil du bli én av de ti som tester Adams Matkasse? Som testpilot får du levert mat gratis på døra i to uker, før du til slutt fyller ut et skjema vi sender deg for å vurdere tjenesten. Denne gangen ønsker vi testpiloter i alle aldre, både med og uten samboer eller barn.

Testpilotene er nå kontaktet.

Vil du bli varslet når vi trenger testpiloter? Meld deg på Pilotvarsel.

Tags

3 Responses

  1. Maren

    Travel småbarnsmamma som jobber 100 % som har to barn alene. Ønsker gjerne å teste ut Adams matkasse:)