Brukervilkår for Dinside Testpilot

Ved å melde deg som testpilot for Dinside bekrefter du at du har lest disse brukervilkårene og samtykker med dem.

E-postliste

Dersom du melder deg på vår epostliste for å bli varslet om nye testprodukter, lagrer vi dataene du deler med oss (navn, epost, alder, kjønn). Disse deler vi med den amerikanske tjenesten Mailchimp, som vi bruker for å sende ut eposter. Nettsidens personvernspolicy finner du her: http://mailchimp.com/legal/

Noen ganger kan vi sende ut epost om nye testprodukter basert på informasjonen du har gitt oss, for eksempel dersom et produkt er myntet på kvinner mellom 18 og 25 år eller lignende.

Du kan når som helst melde deg av epostlisten, hvorpå dine data da også slettes fra denne databasen.

Skjema for å bli testpilot

Dersom du velger å fylle ut et skjema for å bli testpilot for et produkt, lagrer vi dataene du deler med oss. Disse dataene kan brukes som grunnlag for å plukke ut testpersoner basert på kriterier definert av oppdragsgiveren og/eller Dinside. Data kan også deles med oppdragsgiver i etterkant av kampanjen, men da anonymisert og ikke knyttet til deg som person.

Dersom du ønsker det, vil du noen ganger få mulighet til aktivt å samtykke til å motta mer informasjon/tilbud fra oppdragsgiveren dersom du ikke plukkes ut som testpilot. I så fall blir kontaktinformasjonen din delt med oppdragsgiveren.

Vi bruker den amerikanske nettjenesten Typeform til skjemaene. Deres personvernpolicy finner du her.

Dersom du blir plukket ut som testpilot

Ved å stille som testpilot for Dinside kan din adresseinformasjon bli delt med oppdragsgiver eller tredjepart, avhengig av hvem som står for utsendelsen av produktet. Ved å melde deg som testpilot samtykker du til følgende:

* Du bekrefter at du er over 18 år. Dersom du ikke er over 18 år, kan du ikke bli testpilot for Dinside.

* Du lover å gi oss tilbakemelding på produktet du tester i form av en testrapport som vi sender ut i løpet av testperioden. Du gir oss rett til å publisere det du sender oss av bilder, video og tekst på Dinside og våre søsternettsteder. Oppdragsgiveren kan også bruke dine bidrag i markedsføringsøyemed uten at du blir kompensert for det. Dersom du ikke gir tilbakemelding på produktet i etterkant av testen, kan du bli fakturert tilsvarende veiledende pris på produktet.

* Du lover å være ærlig i dine tilbakemeldinger om produktet; både positive og negative.

* Du har ingen forbindelse med produsenten av testproduktet eller deres konkurrenter, hverken i arbeidsforhold, familie eller nær omgangskrets. Du kan heller ikke motta andre goder fra oppdragsgiveren eller dens konkurrenter. Dersom du blir tilbudt noe slikt, forplikter du deg til å varsle Dinside.

* Det du sender oss av tekst, bilder, lyd og video er ikke beskyttet av andres opphavsrett, og du har sikret deg nødvendige samtykker dersom du for eksempel sender oss et bilde der det er med andre personer enn deg selv.

* Dinside kan når som helst redigere eller bearbeide bidrag du sender oss, for eksempel ved å forenkle språket i en tekst, redigere et videoklipp eller bruke et bilde i en større collage. Dinside er på ingen måte pliktig til å publisere innhold du sender oss.

* Dersom du velger å dele noe offentlig i sosiale medier med vårt emneord, #dstestpilot, samtykker du også til at vi kan publisere innholdet på våre sider, for eksempel via en Instagram-feed med bilder merket med det aktuelle emneordet eller f.eks. sitater/bilder i en artikkel..

* Avhengig av testprodukt vil du noen ganger få beholde produktet etter endt testperiode. Du kan ikke selge eller gi bort produktet før 60 dager etter at du har sendt inn din testrapport. Dette fordi vi i enkelte tilfeller kan ha behov for å stille deg oppfølgingsspørsmål i etterkant.

* Dersom du får et testprodukt på lån, forplikter du deg å returnere produktet i god stand når testen er avsluttet. Dersom du ikke gjør dette, kan du bli fakturert veiledende pris på produktet. For enkelte testprodukter vil du få muligheten til å kjøpe produktet i etterkant av testen til en fordelaktig pris i stedet for å returnere det.

* Du vil ikke holde Dinside eller oppdragsgiver ansvarlig for egen helse ved å bruke testproduktet. Dersom du er usikker på om du kan bruke et testprodukt, må du avklare dette med lege/helsepersonell i forkant.

* Dersom du samtykker til å motta epostvarsler når du melder deg som testpilot, blir du meldt på e-postlisten beskrevet over.

Bruk av nettsidene

Når du bruker nettsidene til Dinside testpilot, benytter vi oss av noen tredjepartsløsninger:

* Typeform – brukes for å lage skjemaer og håndtere data fra disse skjemaene

* Google Analytics – brukes for å logge brukeraktivitet på sidene slik at vi har oversikt over hvor mange som ser hvilken side, hva som klikkes videre på etc. Google Analytics lagrer også din maskins IP-adresse, operativsystem, skjermoppløsning etc. og skriver lagrer informasjonskapsler (cookies) i nettleseren din.