Sommerferien er over, og vi trenger testpiloter til å teste godtlevert.no.

Godtlevert.no er en norsk tjeneste som leverer matvarer og oppskrifter på døren. Ukemenyene er satt sammen av TV-kokk Ole Martin Alfsen, kjent fra TVNorge-programmet «4-stjerners middag».

Tjenesten tilbyr fire ulike menyer – ekspressmeny, originalmeny, barnemeny og Roedemeny:

  • Ekspressmenyen består av enkle oppskrifter, med en tilberedningstid på 15-25 minutter.
  • Barnemenyen består av enkle og tradisjonelle familiemiddager som passer for store og små i familien. Disse menyene kan være en fin introduksjon for de små til sunne, gode middager med minst mulig E-stoffer, salt og andre tilsetningsstoffer for deretter å gå over til menyer med litt mer smak – slik som ekspress og originalmenyene. Barnemenyene er så enkle å tilberede at barna selv kan være med og lage middagen.
  • Originalmenyen har en tilberedningstid på ca. 30-45 minutter. Her får du litt mer smak og større innslag av eksotiske retter enn hva som er tilfelle for ekspressmenyene og barnemenyene.
  • Roedemenyen er for deg som vil spise deg mett med sunn og god mat. Menyen er familievennlig og passer perfekt når du følger Roede-metoden. Den passer også for deg som bare ønsker å leve litt lettere.

Godtlevert sier følgende om råvarene de bruker i menyene:

Godtlevert.no er opptatt av at du som kunde skal få ferske råvarer av høy kvalitet, og vår ambisjon er å levere rene produkter med så lite tilsetningsstoffer og E-stoffer som mulig. Vi samarbeider med noen av de beste matleverandørene i Norge, og kjøper blant annet kjøttproduktene våre direkte fra utvalgte kjøttleverandører. Kjølekassene i bilene som kjører for oss gir en ubrutt kjølekjede fra vårt lager og hjem til deg, og sørger for at varene dine holder god kvalitet under hele transporten.

Testpiloter søkes

Dinside Testpilot trenger ti familier som vil teste godtlevert for oss. Testpilotene vil få mat levert på døra to uker; den første uka med ekspressmeny og den andre uka med barnemeny. Menyene er tilpasset husstander med to voksne og 1-2 barn, og det forventes at du har enkelte basisvarer i kjøkkenskapet fra før.

Ti testpiloter er nå blitt kontaktet. Hva de synes om godtlevert.no får du svar på i andre halvdel av september.

=> Bli varslet når vi trenger nye testpiloter

Tags

4 Responses