Huawei P10

Stadig flere nordmenn oppdager at det finnes svært gode alternativer til Samsung og Apple. Fremst i denne rekken er kinesiske Huawei, som nå er en av de ledende mobilprodusentene i verden.

Huawei har lansert den ene kritikerroste modellen etter den andre, og sist ute i den helt rå P-serien er Huawei P10. En lynrask toppmodell med 64GB lagringsplass, meget godt kamera og et stort batteri du lader usedvanlig raskt.

Vi trenger åtte testpiloter til å teste denne mobilen, og alle får beholde den uten kostnader etter testen. Huawei P10 har en veiledende pris på kr 5990,-.

I Huawei P10 får du Kirin 960-prosessor, Leica 2.0 kamera, Huawei Ultra Memory og et 3,200 mAh batteri med Supercharge- og Supersafe-teknologi – så du kan lade både raskt og trygt.

P10 in hand_picture

Mye lettere å ta bilder i bevegelse og dårlig lys

Huawei viderefører samarbeidet med den tyske kameraprodusenten Leica. Med et videreutviklet dobbelt kamera kan også hobbyfotografer ta bilder i verdensklasse. Et helt nytt Leica frontkamera tar inn dobbelt så mye lys, så uansett lysforhold vil du alltid få flotte selvportretter, og skal du ta gruppebilde, bytter Huawei P 10 automatisk til vidvinkel.

Kameraet har to SUMMARIT-H-linser med F2.2. blenderåpning, optisk bildestabilisering og «4-in-1» hybrid autofokus, som kombinerer laser-, «phase detection»-, dybde- og kontrastfokus.

P10 gold_back dual camera

Jo mer du bruker den, jo bedre blir den

Med en algoritme i Huaweis nye brukergrensesnitt lærer telefonen seg folks brukermønster, og effektiviserer appene og funksjonen man bruker oftest. Dette vil føre til at P10 blir raskere etter hvert som man bruker den mer, fordi den ikke vil bruke unødvendig kapasitet på funksjoner som ikke blir benyttet.

Andre funksjoner som også bør nevnes på Huawei P10:

  • Smart stemmekontroll – rop på den for å finne ut hvor den er
  • Hypermoderne fingeravtrykksensorteknologi
  • Dual-SIM
  • Design i buet glass og metall
  • 5,5 tommers kurvet skjerm
  • 2560 x 1440 oppløsning

Vil du bli testpilot? Meld deg på her!

Tags