iRobot Roomba i7+

Å støvsuge er noe de fleste ikke synes er morsomt, men det er definitivt på listen over oppgaver som bare må gjøres. For mye støv i hjemmet kan gå utover helsen, for ikke å snakke om trivsel. For hvem liker vel hybelkaniner og annet støv som kan bestå av tekstilfibre, brødsmuler, hår og hudceller?

Løsningen på støvproblemet er heldigvis enkel: Robotstøvsuger. 

Roboten lærer

Ikke bare gjør robotstøvsugeren jobben, du kan holde på med helt andre ting mens roboten surrer rundt og rengjør kåken din. Men hvor bra er den, hvor flink er en støvsugerrobot til å rengjøre flatene? Nettopp det trenger vi testpiloter til å finne ut av.

I samarbeid med iRobot søker vi fem testpiloter til å prøve ut toppmodellen iRobot Roomba i7+-støvsuger. Bli testpilot her!

i7 _Charcoal_Photo_InSitu_CleanBase_Evacuation_Overlay_Caption

De utvalgte vil få bruke robotstøvsugeren uten vederlag i fire uker og vil etter testingen få tilbud om å overta den til en rabattert pris. Veiledende pris: 13 495 kr.

iRobot Roomba i7+ er slett ikke hvilken som helst robot-støvsuger. Den fjerner selvsagt støv samt annet smuss og dyrehår, men i tillegg tømmer den selv sin støvbeholder og kartlegger ditt hjem, slik at du kan planlegge din rengjøring og velge hvilket rom robotstøvsugeren skal rengjøre.

Kobles til wifi

Du kan velge ett rom eller alle rom, og den lærer seg blant annet hvor kjøkkenet og stuen din er. Etter litt trening vet roboten alt om dine gulv og uttegningen av samtlige rom. iRobot i7+ kan også styres med stemmen via Google Assistent eller en Alexa-enhet. Den kan også settes i arbeid via iRobot Home-appen, roboten kobles enkelt til wifi.

Når den har gjort rent på gulvet, tømmer roboten seg selv i en egen støvbeholder. Dermed slipper du å bekymre deg for støvsugingen i flere uker av gangen.

Roboten bruker to til fem runder på å lære seg forskjellen på rommene. Da kan du få et pushvarsel fra appen, som gir beskjed om at det ligger klart et «smart map» som du kan kikke på og korrigere. Se video:

Så er det selve støvsugingen. Roboten er utstyrt med et tretrinns rengjøringssystem med multioverflate-gummibørster og et kraftløft-system som gir 10 ganger sugestyrke målt mot tidligere modell.

Roboten er også utstyr med et filter som fanger opp 99 prosent av mugg, pollen, støvmidd og allergener fra hund og katt. Med en slik kraft har ikke dyrehår, støv eller skitt en sjanse.

Tømmer seg selv

iRobots Roomba 980  ble kåret til testvinner hos forbrukernettstedet Tek.no, og i fjor høst ble oppfølgeren Roomba i7 omtalt i rosende ordelag: – Den har fått en viktig ny funksjon: Den kan tømme seg selv.

Les mer om robotstøvsugeren her.

Vil du teste hjemme hos deg selv? Meld deg som testpilot nå!

i7_i7 _Charcoal_Photo_Lifestyle_Dog_LivingRoom_Caption

 

Tags