Jordan Clean er en serie med elektriske tannbørster utviklet av norske Wilfa og Jordan. Jordan Clean Premium+ er toppmodellen i serien og er utstyrt med SoftClean™ teknologi, én måneds batteritid, lader med avtagbar USB-ledning og reiseetui med innebygget lader. 20 testpiloter er kontaktet, takk til alle som søkte. 

Batteriet varer i én måned

Elektriske tannbørster er ikke hva de engang var. Ofte tok de uforholdsmessig mye plass på badet og var en sann plage når det kom til opplading. Slik er det ikke lenger. Jordan Clean Premium+ fra Wilfa er utstyrt med lithium-batteri som gir en måneds brukstid.

Batteriindikatoren viser både når tannbørsten trenger opplading og når den er ferdig oppladet. I tillegg har du mulighet for å hurtiglade tannbørsten i 20 minutter, som skal være nok til én ukes bruk.

Lad hvor du vil

I tillegg kommer denne toppmodellen med en lader som har en avtagbar USB-ledning, som betyr at du enkelt kan fjerne ledningen etter at den er ladet ferdig. Dermed slipper du irriterende ledninger på badet og kan la tannbørsten stå fremme akkurat som vanlige tannbørster. USB-laderen gjør dessuten at du kan lade den via laptoppen når du er på reise.

WILFA HELT FERDIG!Grundig og skånsom

Jordan Clean Premium+ fra Wilfa har en SoftClean™-teknologi som benytter en kombinasjon av buster og et mindre hode som sikrer en grundig og skånsom rengjøring. Hvert hode er inndelt i tre rengjøringssoner med hver sine spesialfunksjoner.

Du har tre hastigheter å velge i mellom: Whitening, Normal og Sensitive (10000/9000/8000 rpm), og bytter mellom disse ved å holde inne av/på-knappen i ett sekund, og følgelig vil du se på indikatoren foran på tannbørsten hvilken hastighet du har valgt: Whitening er øverst, så følger Normal og Sensitive. I pakken får du med tre SoftClean™ børstehoder: Whitening, Clean og Sensitive.

Jordan Clean Premium+ er utstyrt med en 2-minutters timer som hjelper deg å børste i anbefalt tid. Trykksensor gir dessuten beskjed når du børster for hardt. Veiledende pris er 1499,- og du får selvsagt beholde børsten etter testen.