LG G4

G4 er LGs nye toppmodell som slippes i Norge før sommeren, og du kan bli en av de første som får prøve denne innovative mobilen. Stikkordene for G4 er kraftig maskinvare, eksklusivt design og et kamera som skiller seg fra konkurrentene. Vi søker fem testpiloter til å teste en LG G4 i Genuine Leather Black – og ja, du får beholde mobilen etter endt test. OPPDATERT: Fem piloter er plukket ut, takk til alle som visste interesse!

Innovativt bakdeksel med ekte skinn

LG har fokusert ekstra på bakdekselet ved utviklingen av LG G4, som vil være tilgjengelig i seks forskjellige versjoner i det norske markedet, hvorav tre er i ekte skinn. Lærvarianten leveres i fargene brun, svart og rød , alle med en pen søm på baksiden, mens de tradisjonelle bakstykkene leveres i de metalliske fargene grått, gull og hvitt med diamantformet mønster.

Designet i LG G4 skilles seg fra konkurrentenes flate metalldesign gjennom den buede linjen kalt Slim Arc. Den ligger langs telefonens langside og fremheves av den svake buen på skjermen. Slim Arc gjør også skjermen rundt 20 prosent mer holdbar enn ved en standard flat mobiltelefon om man skulle miste den med skjermen vendt ned. Den buede formen gjør også at LG G4 ligger mer komfortabel og sikkert i hånden.

LGG4_H815_leather_brown_black_redNYHeftig kamera

LG har utviklet 16MP-kamera på LG G4 for at du skal kunne ta bilder selv om lysforholdene ikke er ideelle. Den egner seg altså for mørke omgivelser og portretter, og gir flotte bilder med detaljerte farger. Det nye manuelle moduset gir avanserte brukere muligheten til å eksperimentere med manuelle innstillinger som fokus, lukkerhastighet, ISO, eksponeringskompensasjon og hvitbalanse. Bildene kan deretter lagres i RAW-format for mer fleksibilitet ved etterbehandling av bildene. Største blenderåpning er f1.8, som er svært unikt for en mobiltelefon.

Den 5,5-tommer store skjermen med Quad HD-oppløsning på 2560×1440 har 20 prosent bedre fargegjengivelse, er 25 prosent mer lyssterk og har 50 prosent høyere kontrast enn forgjengeren.

LGG4_H815_Genuine Leather2NY

Driftstid og ytelse

Den nye og forbedrede skjermen går ikke på bekostning av batterilevetiden. LG G4 kommer med kraftig utskiftbart batteri på 3000 mAh. Det, kombinert med rask og energieffektiv Qualcomm Snapdragon 808 prosessor med X10 LTE, gjør at du kan bruke LG G4 hele dagen. LG G4 kan faktisk brukes opptil 20 prosent lenger enn LG G3.

 Andre nyheter i LG G4:

  • Smart Notice – Nye og forbedrede Smart Notice gir deg personlig informasjon om vær, reiser og mye mer gjennom å analysere dine vaner – alt for å forenkle din hverdag.
  • Galleri – Bruk av Galleri går raskere enn noensinne, takket være det nye grensesnittet som organiserer bildene på en bedre og mer oversiktlig måte basert på tid og sted. Med den nye søkefunksjonen og muligheten til å legge inn påminnelser kan gamle minner gjenoppleves.
  • Event Pocket – Dra og slipp hendelser direkte i kalenderen og la Event Pocket foreslå steder og andre ting basert på tilgjengelig informasjon.
  • Utskiftbart 3 000mAh batteri og SD-kortspor – Gir lenger batteritid – LG G4 har både et utskiftbart batteri og støtte for SD-kort, noe som alltid gir nok plass til bilder og andre medier.
  • Google Office med 100GB lagring LG tilbyr Google Office forhåndsinstallert på LG G4 i tillegg til to år med 100 gigabyte plass på Google Drive helt uten kostnader.

Testpiloter er kontaktet.

For mer informasjon om LG G4, se www.lgg4.no Lykke til!