Netgear Orbi

Norske familier trenger ikke lenger bare trådløst internett til en PC eller tre. I dagens digitale hverdag skal nettet duge til streaming av TV-serier, surfing på nettbrett og telefoner – pluss internettstyrte lydanlegg og kjøleskap. Alt skjer samtidig, og da er det ekstra viktig at wifi-dekningen er lynrask og strekker til i hele huset, uansett hvor mange etasjer og rom som finnes.

Nylig ble sensasjonen Netgear Orbi lansert. Det er et trådløst wifi-system som gir høy hastighet over store avstander. Produktet er derfor perfekt for de som bor i hus og gjerne har flere etasjer, samt kanskje en hage eller uteområde der man også vil ha wifi-dekning.

Vi trenger ti testpiloter til å teste rutersystemet, og alle får beholde den uten kostnader etter testen. Netgear Orbi har en veiledende pris på 5200 kroner inklusiv mva. Meld deg på her!

orbiny5

«Leverer lynkjapt nett»

Orbi er allerede kritikerrost, blant annet i en test hos Tek.no. Nettstedets konklusjon er at Orbi leverer «svært bra»:

– Systemet er særdeles enkelt å sette opp, leverer lynkjapt nett over store flater og er i tillegg såpass veldesignet at det forsvarer en plass fremme blant dekorasjonen hjemme.

Orbi ikke bare et wifi-system, det er verdens første med triband-teknologi til privat bruk. Orbi har en dedikert «ryggrad» som kommuniserer mellom ruter og satellitt på hele 1,9Gbps. Ingen andre produkter i markedet er i nærheten av dette.

Det gjør at kommunikasjonen mellom ruter og satellitt blir hurtigere og mer stabil. Hvilket igjen gir større rekkevidde. Orbi kan dekke enhver krok av et hjem på opptil 350 m2 med bare én enkelt satellittenhet.
orbiny

 

Ren og fin design

I tillegg har Orbi en rekke avanserte funksjoner og kan også i løpet av kort tid bygges ut med flere satellitter og på den måten dekke enda større områder. Orbi har også en ren og fin design og kan lett smelte inn i de fleste hjemmemiljøer, litt i motsetning til de fleste tradisjonelle ruterne på markedet.

Orbi er også veldig enkel å sette opp. Ruter og satellitt er forhåndskonfigurerte og hele prosessen gjøres enkelt gjennom en dedikert app for iOS, android eller gjennom en nettleser på en pc eller laptop f.eks. Den kan også kobles til eksisterende modem, hjemmesentral eller ruter fra din bredbåndsleverandør, for å gi ett enkelt trådløst nettverk med høy ytelse og med ett enkelt nettverksnavn.

Vil du bli testpilot? Meld deg på her!

orbiny7

Tags