Strømmetjeneste fra Canal Digital Satellitt

Høst og vinter er mørke kvelder krøllet opp i sofaen for mange, helst med god underholdning på TV-skjermen. Men TV-titting foregår ikke bare i TV-stuen lenger, og mange har gått bort fra å se bare på kanalene som tilbys i sendeskjemaet der du bor.

Nå slukes TV-serier og filmer både på små og store skjermer, og helst skal det være mulig for hele familien å velge fritt nøyaktig på samme tid. Canal Digital Satellitt har en superpakke til deg som ønsker både å strømme store mengder TV-innhold og se på TV med fantastisk lyd- og bildekvalitet.

Bare kunder hos Canal Digital Satellitt har tilgang på strømmetjeneste-appen,  og det betyr at du samtidig behøver antenne og dekoder.

Vi søker ti testpiloter til å teste strømmetjenesten fra Canal Digital Satellitt, og du får selvsagt beholde alt av utstyr etter at testen er ferdig, uten ekstra kostnad.

Alt du trenger er å fylle ut et skjema etter endt test, sende inn et bilde eller to og fortelle oss hva du synes. Meld deg på!

Dersom du blir valgt ut som testpilot får du følgende:
• Norgespakken, Familiepakken og Cmore kostnadsfritt i 4 måneder
• Apple TV
• Flatantenne og kostnadsfri montering, til deg som ikke er kunde hos Canal Digital Satellitt
• Smart TV-dekoder, hvis du ikke har fra før.
• Viasport kostnadsfritt i 2 måneder

Testen består av å prøve ut strømmetjenesten, som består av serier, filmer, TV-kanaler og ukesarkiv. Flatantennen kommer som en del av samme pakke, til de som ikke har, og sikrer et TV-signal av ypperste klasse.

lydbilde-topp

 

Flatantennen er i seg selv en garanti for overlegne TV-bilder og plettfri lyd, siden signalene kommer direkte fra en satellitt og rett til din TV. Uten mellomledd får du stabile og gode TV-signaler, uansett hvor i landet du bor.

Med strømmetjenesten kan du se direkte-TV når du er på farten, på hvilken som helst skjermstørrelse, og du har tilgang på tusenvis av filmer og serier opptil fire steder samtidig. Du kan strømme din favorittunderholdning i både nettleser, med app og via din nye wifi-dekoder (uten å logge inn). Appen er også tilgjengelig i Apple TV.

Alltid underholdning kaller vi det.

Vil du bli testpilot? Meld deg på her!

Tags