TV på hytta

For mange er sommeren synonymt med å dra på hytta. Og selv om mange ønsker å koble helt av ønsker de fleste seg et skikkelig TV-tilbud på hytta. Canal Digital Satellitt har en knallpakke som passer både i hjemmet og på hytta – og du kan få teste den, helt gratis!

Vi søker ti testpiloter til å teste TV-pakken på hytta i sommer, og du får selvsagt beholde alt av utstyr etter at testen er ferdig, uten ekstra kostnad. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema etter endt test, og fortelle oss hva du synes.

Dersom du blir valgt ut som testpilot, får du følgende:

  • Smart HD-boks med opptaksfunksjon
  • Apple TV 4
  • Diskret flatantenne
  • Fri installasjon og montering
  • Fri bruk ut året
  • Apper til mobil, PC, Apple TV og Samsung Smart-TV
last ned

Solid TV-tilbud

Canal Digital Satellitts TV-tilbud inkluderer hele 69 TV-kanaler, og du kan se hva du vil akkurat når det passer deg. Innholdet får du i vårt ukesarkiv, i seriearkiv, i Disney-arkivet, i det enorme C More-arkivet – eller du kan lagre det på dekoderen. Smart HD-dekoderen har hele 1 TB harddisk, som tilsvarer opptil 500 timer med opptak.

Med våre apper til mobil, nettbrett og PC kan du også se innholdet akkurat der du ønsker – om det så skulle være på hytta eller på stranda. Du kan også fryse hytteabonnementet når det passer deg.

Canal Digital Satellitts dekodere fungerer med 12 volt, en perfekt løsning for deg som ikke har 220V inn til hytta.

Flatantennen er svært stilren og kan tilpasses med en folie i samme farge som hytteveggen, eller et annet motiv som passer akkurat deg.

Vil du bli testpilot? Meld deg på her!

download

Tags